Windows 8 järkeistää muistinkäyttöä

uutinen julkaistu:9 lokakuuta, 2011

Microsoft selittää uusimmassa Building Windows 8 -blogin kirjoituksessa tekniikoita, joiden avulla tulevan Windows-version muistinkäyttö pystytään pitämään samalla tai jopa matalammalla tasolla kuin aiemman version. Muistinkäytön optimointi on tärkeää, jos Windows 8 halutaan saada toimimaan myös heikompitehoisilla tablet-koneilla tulevaisuudessa. Muistinkäyttöä pienennetään muistinhallintaa ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Eniten nuo windowsin turhat jutut tuntuu vievän tilaa. Laittaisivat ennemmin ominaisuudet niin että ne jotka tarvitsee voivat laittaa ne päälle eikä niin että ne jotka ei tarvitse joutuvat sammuttamaan niitä.
 • #2
  Jos sovelluskehittäjät saavat päättää sovelluksensa prioriteetin, lienee se kaikilla jatkuvasti päällä.
 • #3
  Kyllä se Windowsin turha muistinkäyttö johtuu järkyttävistä määristä täysin turhia tausta-ajo sovelluksia. Eli ajatusmaailmasta että kaikki on käytössä kokoajan ja käyttäjä ei valitse mitään. Huomattavasti tehokkaampaa olisi mahdollistaa asiantuntija asennus ja jäättää ne kaikki turhat paskat asentamatta, jota käyttäjä ei tarvitse. Eli älkää yrittäkö tunkea kaikkea kaikille vaan antakaa käytäjälle mahdollisuus valita mitä hän todella tarvitsee.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 11. lokakuu, 2011 @ 10:39
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.