Seagate vihjailee pian saapuvista 5 TB kiintolevyistä

uutinen julkaistu:14 lokakuuta, 2011

Seagate vihjaa äskettäisessä GITEX 2011 -messuilla tehdyssä haastattelussa, että viiden teratavun kapasiteetilla varustetut kiintolevyt saapuisivat markkinoille jo heti ensi vuoden alussa. Englanninkielinen Tom's Hardware kertoo, etä Seagaten myöhempien kommenttien mukaan isot kiintolevyt eivät ole edes erityinen paljastus, ottaen huomioon nykyisen tekniikan, jolla yhdelle kiekolle voidaan ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  SeAgate otsikossa.
 • #2
  Tätä menoa minä en ehdi nähdä aikaa, kun SSD syrjäyttää HDD:n
 • #3
  Originally posted by johtaja59:
  Tätä menoa minä en ehdi nähdä aikaa, kun SSD syrjäyttää HDD:n
  Pikemminkin käy niin - tai on jo käynyt/käymässä - että molemmille löytyy oma käyttötarkoituksensa. HDD == tiedon tallennustilaa, SSD == ohjelmien ja käyttiksen alusta. Näin ainakin itselläni ja about kaikilla tutuilla, jotka ovat konetta viimeisen 1-2v aikana päivittäneet. 80GB SSD ja about 7 teraa HDD:tä samassa koneessa eivät IMO kilpaile toisiaan vastaan, mutta täydentävät toisiaan nätisti :-)
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.