AMD uskoo Windows 8:n parantavan Bulldozerin suorituskykyä

uutinen julkaistu:17 lokakuuta, 2011

AMD:n uudet Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvat FX-prosessorit eivät onnistuneet vakuuttamaan suorituskyvyllään ja aiheuttivat sen vuoksi suuren pettymyksen. Sirujätti uskoo suorituskyvyn nousevan vielä tästä kunhan Microsoft saa Windows 8:n markkinoille. Uuden Windows 8:n pitäisi olla paremmin optimoitu moniydinprosessoreille kuin Windows 7. Pelitesteissä parannusta voi tulla parhaimmillaan ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Ei auta tekohengitys ei. Kun vika on automaatisen suunnittelun softan käytössä ( ent AMD insinöörin haastattelun mukaan autosoftien käyttö sirusuunnittelussa teki bulldozereista 20% huonompia kuin "käsin" suunnitellut ) ..Ja Globalfoundriesin ongelmat 32nm prosessissa oli piste iin päälle flopin suhteen. Toivottavasti AMD saa tuotantonsa takaisin "käsityön" piiriin ja itse tuotannon TSMC.lle.

    FX-8150 ( OC 5.0Ghz 1.48v ) / GA-990FXA-UD3 / 8GB 1866MHz DDR3 / HD7950 3GB / 800W CM Silent Pro Gold / FD Define R3 / Corsair Force GT 120GB SSD / Corsair Hydro 100
  • #2
    4% parannus. Huimaa. Core-sarjalaiset on lyöty.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.