Windows XP ei ole enää maailman suosituin käyttöjärjestelmä

uutinen julkaistu:17 lokakuuta, 2011

Windows XP julkaistiin 25. lokakuuta 2001, mutta vaikka Microsoftilta on ehtinyt tulla markkinoille uusia tuotteita, niin se on pitänyt pintansa maailman suosituimpana käyttöjärjestelmänä. Ohjelmiston 10-vuotissyntymäpäivän alla se joutui kuitenkin luovuttamaan kruununsa. Suosituimmaksi käyttöjärjestelmäksi nousi tämän kuun alussa Windows 7. Tieto perustuu StatCounterin keräämiin tietoihin. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Eipä ole ihme jos väestö kasvaa ja he/heille ostetaan vain Windows 7-koneita
 • #2
  Originally posted by Xp 4ever:
  Eipä ole ihme jos väestö kasvaa ja he/heille ostetaan vain Windows 7-koneita
  Niin, kun se on valmiina useimmissa koneissa kytkykauppana.
  XP on mullakin noissa läppäreissä mukana vieläkin, vaikka seiskaa käytän ja kasikin on yhdellä kiintiksellä.
  Vitsinä:) Ai microsofthan on suurin piraatti, kun kerran myy noin paljon kopioita.
  Ja markkinoi niitä muille, eikä kopioi niitä omaan käyttöön. :)
  Tuosta jutusta tosin puuttuu android, sillä puhelimienkin käyttikset ovat myös osana tässä.

  Internet, Vapaitten ihmisten tapa elää ilman rajoja tai Rajoituksia, ajatus Joka säilyy..
 • #3
  Itse en XP:tä vaihda niin kauan, kuin kohtuu uudet pelit pyörivät sillä. Se on kevyempi, selkeämpi ja no, tutumpi :D Windows 7 on hieman liian raskas minun matolaatikolleni, jonka käyttötarkoitus on pelaaminen ja DTS-ääniraidan sisältävien elokuvien muuntaminen AC3-raitaisiksi. Netissä kone ei ole ollut sitten viime vuoden.

  Läppärin mukana tuli W7 Starter, joka sai väistyä välittömästi aivan liian raskaana. Siihen en sentää enää XP:tä lykännyt :D
 • #4
  Tulee jo vanha meidän sanonta, että microsoft tekee niin raskaan ohjelman, että intellin pitää tehdä uus prossu. Toisaalta se on kehitystä, mutta miks hyvin toimivaa järjestelmää rukataan nyt aina uusiks.
  XP:stä on vuosien mittaan tullut vakaa, ja nyt jo kasia pukataan, en tosin oikein tykkää, täytys taas opetella uusi käyttis.

  Internet, Vapaitten ihmisten tapa elää ilman rajoja tai Rajoituksia, ajatus Joka säilyy..
 • #5
  XP ei enään ainakaan itselle sovellu 64-bittisten ohjelmien takia ja muutenkin koen windows 7:n toimivan yhtä vakaasti ja nopeasti kuin xp:nkin.
 • #6
  Itekin jo testaillu Win kasia, mutta seiskan ultimate tuntuu tutummalta. Ootteko huomannu tätä palkkijärjestelmää käytetään ainakin youtubissa ja muissakin ohjelmissa.
  Xp on jo vuosien jäleen vakaa, eikä seiskassakaan pahemmin tunnu olevan bugeja.

  Internet, Vapaitten ihmisten tapa elää ilman rajoja tai Rajoituksia, ajatus Joka säilyy..
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.