Huhu: Windows 9:n julkaisuun enää kolme vuotta

uutinen julkaistu:25 lokakuuta, 2011

Windows 8:n kaikkia saloja ei olla vielä edes paljastettu, mutta se ei estä spekuloimasta seuraavien Windowsien julkaisuajankohdilla. Tuoreiden huhujen mukaan kehitteillä oleva Windows 8 aiotaan julkaista elokuussa 2012. MS Nerd -nimellä esiintyvä blogisti väittää Apollona tunnetun Windows Phone 8 -mobiilialustan ilmestyvän samaan aikaan. Tätä ennen Windows 8:sta julkaistaan beta-versio ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Quote:
  myäs
  :D nättiä huomata murretta käytössä. Taitaa kuitenki olla typo :) Mutta itse asiaan MS julkaisutha mennet pitkälle:

  Hox kotikäytössä (siksi en listannu nt sarjaa):

  3.11 toimiva.
  95 susi.
  98 susi.
  98 se toimiva joten kuten.
  ME susi.
  2000 SP1-4 toimiva
  XP susi.
  XP SP1 susi.
  XP SP2 toimiva.
  XP SP3 toimiva.
  Vista susi.
  Vista SP1 susi.
  Vista SP2 susi.
  7 toimiva
  7 SP1 toimiva
  8 preview susi (tosin preview saakin olla)

  Tuntuu vaan et 9 vois olla sit toimiva kun 8 noudattaa Vistan mallia olla sekava ensitesti. 9 sitten sisältää korjaukset ja ehkä toimivan systeemin.  http://prkl.org/ | En ole puolesta, enkä vastaan vaan pikemminkin päinvastoin.
 • #2
  8 voi olla kova pala niellä monelle, mutta MicroSoft tuskin lähtee muuttamaan tuota tile-pohjaista Metro UI:ta hirveästi, sillä se pitäisi tehdä koko ekosysteemin laajuudelta. Toki 9:n mennessä ihmiset on jo luultavasti sulattaneet muutokset ja Microsoft korjannut eniten vaivanneet ongelmat uudessa UI:ssa.
 • #3
  Tarviiko todella ostaa 2-3 vuoden välin uutta käyttöjärjestelmää?

  Kyllähän Microsoft tekee helvetisti rahaa kun julkaisee usein uuden version Windowsista. Ihmiset ostaa "uutta" kuin se olisi jotenkin hieno asia, mutta onko sille todellista tarvetta?
 • #4
  Ainakin itsellä jää ruudukkowindows 8:n osalta väliin, katsotaan onko 9:stä sitten johonkin. Vistaan ei ainakaan ollut mitään syytä vaihtaa Xp SP3:sta ennen Windows 7:aa. Ja ei tule hirveän kalliiksikaan, jos vain tilaa ulkomailta. Windows 7 Home Edition Amazonista taisi olla 80€ postikuluineen kun varasi ennen julkaisua.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 25. lokakuu, 2011 @ 22:29
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.