Tutkijat keksivät nopeasti latautuvan akun

uutinen julkaistu:8 marraskuuta, 2011

Argonne National Laboratoryn tutkijat ovat löytäneet uuden anodimateriaalin, jonka avulla akkujen latausajat saadaan pudotettua muutamaan minuuttiin. Tutkijat havaitsivat, että korvaamalla grafiitti titaanidioksidilla valmistetuilla nanoputkilla, akut voidaan ladata 50 prosentin varaustasoon noin 30 sekunnissa. Löytö on tärkeä akkutekniikoiden kehittymisen kannalta, mutta löydöstä tekee ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Näitähän riittää, mutta ei kuitenkaan haluta valmistaa koska saattavat olla liian kestäviä.

  890GX Extreme3,Phenom II X6 1055T,Mugen 2,GTX 460 OC,Kotelo R3,HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz,Kiintolevy F3 1TB,
  Blu-ray,Antec TruePower 550W,BenQ 24LED,Acer V223HQ,Creative Gigaworks T3,Razer Arctosa,Logitech G400,Siberian V2 Blue Edition,G27 Ratti,Asus X5DC läppäri,Samsung 6-sarjan 40,PS3 320Gb,NuForce NE700X,Brother MFC-J6710DW, Nokia Lumia 800, Motorola Razr Maxx, B&W C5 mobile headphones
 • #2
  Eipä tuo latausaika, jos sillä oikeasti saataisiin sitä kapasiteettiä aikaiseksi.

  Antamani neuvot perustuvat omaan kokemukseen. Jos mielestäsi ne ovat puutaheinää, kerro toki.
 • #3
  Kuulostaa kyllä hyvältä, varsinkin tuo viimeinen osa, jossa akun varauskyky vain paranee ajan myötä. Toivottavasti tämä saadaan myös tuotantoon ja yleisesti käyttöön.
 • #4
  Tässä olisi todellinen paikka jollain matkapuhelinvalmistajalla erottua massasta. Varsinkin läppäreissä tuollainen akku olisi hyvä. Tuppaa olemaan että muutaman vuoden vanhalla akulla ei tee mitään.

  Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
 • #5
  Enemmänkin minä näen tässä suurta hyötyä sähköautoihin.
 • #6
  Tämähän merkitsisi (tuon latausajan takia) sitä, että puolen päivän akkukesto ohitettaisiin olankohautuksella, koska "no tän lataa niin nopeasti." Toivotaan, että kehittävät etenkin tuota varausaikaa.
 • #7
  Originally posted by myllis:
  Enemmänkin minä näen tässä suurta hyötyä sähköautoihin.

  Itelläkin tuli ekana mieleen.

  BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi
 • #8
  Originally posted by Pc_P:
  Näitähän riittää, mutta ei kuitenkaan haluta valmistaa koska saattavat olla liian kestäviä.
  Näinhän se menee...
  Tai jos valmistavat, niin jotenkin ne on kuitenkin suunniteltu hajoamaan.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.