Microsoft yrittää tehdä ohjelmistopäivitysrutiineista miellyttävämpiä

uutinen julkaistu:15 marraskuuta, 2011

Microsoft lupaa tehdä kuukausittaisista päivitysrutiineista vähemmän ärsyttäviä kehitteillä olevan Windows 8:n myötä. Ohjelmistotalon mukaan tarvittavien uudelleenkäynnistysten lukumäärä yritetään saada mahdollisimman vähäiseksi. Microsoftin vision mukaan Windows 8:n käynnistetään uudelleen vain silloin, kun järjestelmä saa tietoturvapäivityksiä. Kun päivitykset on ladattu, käyttäjällä ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Ettei sitä koeta ärsyttäväksi? No miksi sen pitää sitten itse käynnistää itsensä uudestaan?
 • #2
  Toivottavasti saa kaikki maholliset tommoset pois päältä.

  Päivitän ite sillon kun jaksan.
 • #3
  Uudelleenkäynnistys vaan nyt on pakollinen; tietenkin vain tietyissä päivityksissä, jotta ne tulevat käyttöön/niistä saadaan hyöty.

  Itseänihän päivitykset ei koommin ole haitannut.. Sama käytäntö taitaa aika pitkälti olla Win7 puolella. Eihän kukaan tietokonetta pakota uudelleenkäynnistämään, ainut että max. aikaväli muistaakseni on 4h mitä pystyy kerralla lykkäämään. Ja jos se nyt niin "epäkäytännöllinen" on (joka ei tosin minua ole koskaan pakottanut käynnistämään kun on ollut jokin peli/työ tms kesken) niin halojaa ottakaa automaattiset päivitykset pois ja päivitelkää manuaalisesti.

  Mainoskikalta vaikuttaa tämäkin:)~~
 • #4
  Omat windowsin päivtysrutiinini ovat miellyttäviä kun en tee niitä ollenkaan.
 • #5
  Aggressio pyyhkäisi ylitseni hallitsemattomasti, kun linux-koneeni pyysi uudelleenkäynnistämään itsensä. Hulluutta? Tämän piti olla linux!

  Mutta joo, rasittavaa sellainen uudelleenkäynnistely. Usein pelikoneellani, (99% ajasta irti netistä), tee päivityksen kaksi kertaa vuodessa. Tosin ei ole pelisessoita keskeyttänyt tuo "Käynnistetäänkö nyt, vaikka sinulla on pelit kesken aivan selkeästi? [] Kyllä [] 1.5 Sekuntia uudelleenkäynnistykseen, halusit tai ei" sen jälkeen, kun katsoin netistä tappaa tuon kyselyn.
 • #6
  Originally posted by zunzzi:

  Itseänihän päivitykset ei koommin ole haitannut.. Sama käytäntö taitaa aika pitkälti olla Win7 puolella.
  Sen on ainakin saanut otettua pois päältä. Mua ainakin tuollainen korpeaa suuresti, koska se on selkeetä käyttäjän kiusaamista.

  -Reko
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.