Futuremark työstää 3DMarkia Windows 8:lle

uutinen julkaistu:15 marraskuuta, 2011

Futuremark on kertonut, että yhtiö on aloittanut työstämään 3DMarkin seuraavaa versiota, joka kulkee työnimellä 3DMark for Windows 8. Koska Windows 8 on suunniteltu toimimaan eritasoisissa laitteissa tableteista pöytäkoneisiin, myös tuleva 3DMark skaalautuu eri kokoluokkiin. Lisäksi mukana on tuki myös ARM-pohjaisille prosessoreille. Futuremarkin tarkoituksena on helpottaa laitekannan ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Mitä järkeä on tehä versio joka toimii myös tableteilla, kun niitä ei kuitenkaan kellotella, niin oman laitteensa tuloksen voi tarkistaa netistä itse asentamtta koko ohjelmaa. Siis tarkoitan että mikä on taloudellinen hyöty Futuremarkille.
  • #2
    Quote:
    Siis tarkoitan että mikä on taloudellinen hyöty Futuremarkille.

    Tota Pro-versiota myydään nimenomaan laitevalmistajille ja muille testausta tekeville tahoille, jotka saavat sitten ne kivat luvut sekä prosenttikäyrät presseihin ja sun muihin markkinointimateriaaleihin. Harva kuluttaja ostaa maksullista versiota 3DMarkista.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.