Nokia-pomo: Julkaisemme ensi vuonna Windows 8 -tabletin

uutinen julkaistu:16 marraskuuta, 2011

Nokian Ranskan maajohtaja Paul Amsellem vakuuttaa, että matkapuhelinyhtiön suunnitelmiin kuuluu Windows 8 -tabletin julkaiseminen ensi vuonna. Tabletin kerrotaan olevan valmis kesäkuussa, mutta kiveen hakattu ajankohta se ei ole. Windows 8:n on kerrottu ilmestyvän ensi syksynä, ellei suurempia ongelmia tule vastaan. Nokian tabletti tullaan todennäköisesti julkaisemaan syksyllä ensimmäisten ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Pahoin pelkään että Nokia tablet tulee floppaamaan yhtä pahasti kuin Nokian sylimikrokin. Liian vähän liian myöhään.
 • #2
  Floppaahan se yksiselitteisesti, sillä Windows-tabletille ei ole mitään tarvetta, koska yrityksissä on järkevämpää ostaa tuottavaan työhön läppäri tabletin sijasta. Kuluttajien massoja puolestaan kiinnostaa hinnaltaan mahdollisimman edullinen laite, jossa ei ole Microsoft-lisää hintaa nostamassa ja toimintaa hidastamassa (Windows + virustentorjunta). Lisäksi ekosysteemillä on suuri valintaan valittava merkitys.
 • #3
  @1:
  Vaikea ymmärtää, että miten voi olla liian myöhään, kun koko Win8:aa ei julkaista vielä aikoihin. Kaiken lisäksi kyseisen laitteen pitäisi olla ensimmäisten laitteiden joukossa, joissa edes on Win8.

  Itse en ainakaan haluaisi ostaa esim Android tablettia, vaikka laitteena tabletti kiinnostaisikin. Olis paljon näppärämpää, että samat ohjelmat ja varsinkin tiedostot toimii suoraan kaikissa laitteissa. Kuhan vaan Nokia muistaa tehdä tuohon kerralla kunnon specsit ja pitää hinnan muun markkinatason rajoissa, niin en näe mikä olisi vikana.

  Toivotaan taas parasta, pelätään pahinta.

Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.