Seagate: Kiintolevyteollisuuden palautumisessa kestää yli vuosi

uutinen julkaistu:17 marraskuuta, 2011

Thaimaan tulvat tuhosivat suurelta osin kiintolevyteollisuuden tehtaat, ja markkinat kärsivät tällä hetkellä komponenttipulasta, mikä on johtanut kiintolevyjen hintojen moninkertaistumiseen. Kiintolevyvalmistaja Seagaten mukaan palautumisessa kestää vielä pitkään. Seagaten CEO Stephen Luczo kertoi Bloombergille, että toiveet kiintolevytuotannon palaamisesta entiselle tasolle ensi kesään ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Juurikin tänään tilasin kaverille koneen saksasta ja järkytyin kyllä nuiden kovojen hinnoista. Toukokuussa kun tilasin itselleni koneen samasta kaupasta, maksoin 1 TB levystä n. 40? ja nyt maksoi 500 GB kovo 90?. Että silleen.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17. marraskuu, 2011 @ 23:36
 • #2
  Sama homma - kyllä järkyttivät levyjen hinnat. Veljelleni hankin USB-levyä. 2TB levy, joka maksoi vielä alkusyksystä 89 euroa, oli kivunnut yli 200 euron. Jos tuotanto junnaa paikoillaan seuraavan vuoden, voidaan päätyä melkoisen erikoiseen tilanteeseen.


  Jari Ketola
  Administrator
  http://www.AfterDawn.com
 • #3
  Alkuvuodesta ostin ulkoisen 2TB:n 69 euroa. Nyt sama paketti samassa kaupassa 189e. Hyvin menee, mutta menkööt. Pitäisikö myydä pois, kun nyt on ollut pari kk joutilaana. :)

  Antamani neuvot perustuvat omaan kokemukseen. Jos mielestäsi ne ovat puutaheinää, kerro toki.
 • #4
  Jokos ne tulvat muuten helpotti? Eipä ole ollut uutisissa mitään viime aikoina.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.