Intel lupaa kosketusnäytöllisiä ultrabook-kannettavia ensi vuodeksi

uutinen julkaistu:18 marraskuuta, 2011

Intelin toimitusjohtaja Paul Otellini lupaa ensimmäisten kosketusnäytöllisten ultrabook-kannettavien tulevan markkinoille ensi vuoden aikana. Yhtiön vision mukaan "seuraavan sukupolven" ultrabookeja voisi käyttää niin kannettavana kuin tablettinakin. Asiasta kertoi Xbit Labs -verkkosivusto. Sen uutisesta ei kuitenkaan ilmennyt minkä kaltaista kannettava-tablet-ratkaisua Intel on kaavaillut, ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Eihän se hinta nyt niin suuri ongelma ole, vaan saadaanko niihin riittävän hyvät akut. Minusta se on nyt se pullonkaula. Itelle on ollut ongelma mikäli älypuhelin on kaike aikaa päällä, niin virtaa kuluu paljon, ja siksi käytän kahta.

  Internet, Vapaitten ihmisten tapa elää ilman rajoja tai Rajoituksia, ajatus Joka säilyy..
 • #2
  Originally posted by repino:
  Itelle on ollut ongelma mikäli älypuhelin on kaike aikaa päällä, niin virtaa kuluu paljon, ja siksi käytän kahta.
  Tuolla keinolla virrankulutus puolittuu?

  ;) • #3
  Ei läppäriin tarvita mitään kosketusnäyttöä hintaa nostamaan! Sen sijaan kosketusnäyttö sopii tablet-koneisiin ja älypuhelimiin.

  Kunpa tulevaisuudessa merkkikoneita voisi ostaa myös tyhjällä kovalevyllä, niin ei tarvitse nähdä vaivaa Windows-lisenssin palauttamisessa laitevalmistajalle kun sen korvaa Linuxilla.
 • #4
  Originally posted by Ralle_:
  Kunpa tulevaisuudessa merkkikoneita voisi ostaa myös tyhjällä kovalevyllä, niin ei tarvitse nähdä vaivaa Windows-lisenssin palauttamisessa laitevalmistajalle kun sen korvaa Linuxilla.

  Valitettavasti se on näin että windowsista pitää lähes poikkeuksetta maksaa. Onhan asukselta kuitenkin tulossa Ubuntu-läppäreitä.

  Empä tiedä tuosta kosketusnäytöstä. Jos siinä olisi Win8 niin sitten ehkä olisi ihan hyvä.

  BTW. Hyvä kuva tuosta konseptista. Kuvan alaosassa näkyy harmaita pieniä alueita joita ei ole kunnolla maalattu pois. Näkyy itellä selvästi kun kattoo vähän viistosti näyttöön =)

  BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.