Windows 8:n asentuu parhaimmillaan 21 minuutissa

uutinen julkaistu:22 marraskuuta, 2011

Microsoft kertoo Building Windows 8 -blogin uudessa merkinnässä, että yhtiö on nopeuttanut ja virtaviivaistanut Windows 8 -käyttöjärjestelmän asennusprosessia. Windows 7:ään päivitettäessä käyttäjä joutuu käymään läpi yhteensä neljä erilaista asennusnäkymää, 60 ruutua ja tekemään useita klikkauksia. Ensi vuonna julkaistavan Windows 8:n osalta lukuja on saatu karsittua selvästi alhaisemmaksi, ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Kappas, kohtahan ne ovat jo Ubuntun vauhdissa. Ubuntussa tietysti vielä se ero että asennuksen aikana voi vaikka surffailla firefoxilla tai pelailla jotain, windowsin asennuksen aikana joutuu todennäköisesti edelleen tuijottamaan niitä palkkeja.
 • #2
  No kyllä tuo on Windowsille huima parannus, vaikkakin tässä puhutaan teoreettisesta optimituloksesta.

  Ja nyt siis W8:n asennus onnistuu kuten ohjelmien asennus Windowsissa? "Next, Next, Yes, Finish"
 • #3
  Toivottavasti Win8 on myös sisäisesti edeltäjiään parempi, eli sillä voisi tehdä muutakin kuin pelata pasianssia.

  Ja ihan ensimmäiseksi vaikka sellainen toive, että ei tarvitse asentaa kerran vuodessa uusiksi. Se kun nyt vaan hidastuu sekä käynnistyksessä että käytössä kun aikaa kuluu. Ainoa mahdollisuus tuon välttämiseksi on, että ei asenna mitään muita ohjelmia kuin ensiasennuksen mukana tulevat. Siksi siis pasianssin pelaaminen on ainoa sallittu tehtävä.

  Toisena voisin esittää Task Schedulerin. Sitä ei kertakaikkiaan saa toimimaan oikein ja järkevästi.

  terveisin nimim.
  DOS 3.1 ajoista asti kärsinyt
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.