SSD-asemat halpenevat ensi vuonna selvästi

uutinen julkaistu:25 marraskuuta, 2011

Muistivalmistaja Kingston Technology lupaa SSD-asemien hintojen halventuvan ensi vuonna selvästi. Pääsyynä flash-muistin halventumiseen on uusien prosessitekniikoiden käyttöönotto, mitkä alentavat muistien valmistuskustannuksia. Markkinoille on tarkoitus tulla 19 nanometrin tekniikalla valmistettuja muisteja, joiden hinta on noin yksi dollari per gigatavu. Tutkimusyhtiö Trefis ennustaa ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Hyvä homma, mokasin jo uuden kovalevyn ostossa kun hinnat nousivat. Sais nyt edes tollasen aseman hommattua kohtuu hinnalla, eikä ryöstöhinnalla

  -Reko
 • #2
  Kyllähän se kehityskin maksaa ja voittoa pitää saada.
 • #3
  Originally posted by tikte76:
  Kyllähän se kehityskin maksaa ja voittoa pitää saada.
  Totta, mutta esimerkiksi Trefisin analyysin mukaan katteiden suhteellinen osuus nousee Micronin tapauksessa ensi vuonna nykyisestä 59 prosentista 65 prosenttiin hintojen laskusta huolimatta.

  Samalla volyymi kasvaa. Trefisin mukaan tänä vuonna toimitetaan noin 20 miljardin gigatavun edestä flash-muistia, kun se ensi vuonna on 30 miljardia gigatavua. Markkinat kasvavat siis jopa 50 prosenttia ensi vuonna.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 25. marraskuu, 2011 @ 13:28
 • #4
  Volyymi kasva varmasti jo Q4/2011 HDD hintojen vuoksi, jolla luulisi olevan jo vaikutusta SDD hintoihin.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.