Nvidian seuraavan sukupolven näytönohjainten julkaisuaikataulu julki

uutinen julkaistu:26 marraskuuta, 2011

Japanilainen 4Gamer-sivusto on julkaissut Nvidian seuraavan sukupolven näytönohjainten julkaisuaikataulun. Sen perusteella huhut aikaisemmin ilmestyvistä alemman teholuokan malleista näyttäisi pitävän kutinsa. Ensimmäisenä markkinoille tulee ensi vuoden alussa 28 nanometrin prosessilla valmistettu GK107. Suorituskyvyltään vaatimattomimmaksi jäävästä Kepleristä, ainakin näillä näkymin, ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Täytyy sanoa että AMD:lla virrankulutus näyttäs olevan näiden huhujen perusteella paremmin hanskassa.. Tosin kun huhuista puhutaan niin ei voi kyllä vetää mitään johtopäätöksiä puoleen jos toiseen. Vasta sitten kun kortit on ulkona ja revikat luettu :) Mutta innolla odottelen kuitenkin.

  Älä Yritä Jos Et Osaa!!


  Säännöt: http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/2717
 • #2
  Saa nähdä miten TSMC:n 28nm tuotanto lähtee käyntiin. Voi hyvinkin olla että Nvidian tehokortteja joutuu odottelemaan pitkän tovin, ja AMD:nkin korttien saatavuus saattaa olla olematonta jos viimeisimpiä huhuja uskoo. Näyttää siltä että TSMC:n ja Globalfoundriesin prossien aikatauluihin voi aina huoletta lisätä vähintään puoli vuotta niin on ehkä jo oikeassa aikataulussa.
 • #3
  Mallimerkinnät ovat ainakin harvinaisen sekavat. :S

  "Jos se ei ole rikki, korjaan sitä kunnes se on"

 • #4
  Saattaa olla että, harrastukset vaihtuu jää uudet s.polven näyttikset ja muut t.t härpäkeet pian kauppojen hylyille omalta osaltan ehkäpä.

  Taitaa hype alkaa tästä.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 26. marraskuu, 2011 @ 16:03
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.