Samsung julkisti uuden tehopiirin tableteile

uutinen julkaistu:30 marraskuuta, 2011

Samsung on julkaissut uuden Exynos-piirin älypuhelimille ja tableteille. Exynos 5250 perustuu ARM:n uusimpaan Cortex-A15-arkkitehtuuriin ja näytönohjain tarjoaa graafista tehoa 3D-sisältöihin ja pelikäyttöön. Exynos 5250 on seuraaja Samsungin nykyiselle esimerkiksi Galaxy S II -mallista löytyvälle Exynos 4210 -mallille. Toisin kuin esimerkiksi Nvidia, Samsung ei ole lähtenyt kasvattamaan ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    En vieläkään ymmättä miksi kokoajan nostetaan vain tehoa. Panostaisi mieluummin hintaan kuin tehoon. Tiedän monta ihmistä joita tabletti kiinnostaa mutta hinta on aika suolainen kun sillä ei voi tehdä läheskään kaikkia asioita mitä läppärillä. Ehkä windows 8:n mukana tulee joitain uudistuksia minkä takia tabletin voisi ehkä ostaa.

    Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
  • #2
    Kohta 3dmarkin saa tableteillekkin, joten pitää olla lukuja mitä laittaa pöytään.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.