Huhu: Microsoft luovuttaa Applelle taistelussa bineskäyttäjien sydämistä

uutinen julkaistu:30 marraskuuta, 2011

Microsoftin huhutaan olevan valmistelemassa yritysmaailman standardiksi muodostuneen Office-paketin julkaisua myös Applen iPad-laitteille. Monista käyttöjärjestelmän ja laitteiston rajoituksista huolimatta iPad on saanut vahvan jalansijan myös bisneskäyttäjien keskuudessa. Applen iPad on tähän asti ollut käytännössä ainut suurta suosiota nauttinut tablet-laite, minkä kannalta Officen ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Pitäisikö kenenkään tuosta välittää? Office Macillekkin on kyllä sellaista paskaa kun olla voi. Viimeksi kun piti avata PowerPoint, meni kaksi minuuttia, että ohjelma avautui ja sitten se kaatui. Luovutin ja avasin sitten vain Keynotella.
 • #2
  Ehkä Microsoftilla on tultu siihen tulokseen, että bisneskäyttäjät ovat niin suurella innolla ostaneet iPadejä, että taistelu tablettien bisnesmarkkinoista on turhaa, mutta haluavat ottaa silti ne rahat irti sieltä, mitä mahdollista.

  Tai haluavat varmistaa, että vaikka bisnes-ihmiset käyttävät iPadejä, he eivät hylkää Officea.
 • #3
  Originally posted by ArttuH5N1:
  Tai haluavat varmistaa, että vaikka bisnes-ihmiset käyttävät iPadejä, he eivät hylkää Officea.
  Bingo

 • #4
  Kilpailu tuo paineita alkaa tukemaan myös Mac tuotteita. LibreOffice tuo tämän kilpailun koska LibreOffice:lla on jo tai kohta on iPad versio office:sta.

  "History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.