Samsung saattaa lopettaa minikannettavien valmistuksen

uutinen julkaistu:26 marraskuuta, 2011

Korealainen Samsung saattaa lopettaa ensi vuonna minikannettavien valmistuksen. Asiasta kertoi ranskalainen Blogeee-blogi, joka väitti siteeraamansa tekstin olevan peräisin Samsungin jälleenmyyjille lähettämästä sähköpostista. Viestin mukaan Samsung ei aio esitellä uusia 10,6 tuuman minikannettavia vuoden 2012 ensimmäisen kvartaalin jälkeen. Uuden strategian mukaan yhtiö korvaa heikkenevistä ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Kun miniläppärit tulivat ne olivat halpoja, nyt ne ovat kalliita ja alitehoisia (kun halpoina ne olivat hintansa veroisia).
  En tiedä mikä näissä tablet leluissa niin innostaa ihmisiä, mutta itse tarvisin miniläbän lähinnä työskentelyyn - jokatapauksessa uskon että avain miniläbämarkkinoilla menestymiseen on paluu parinsadan koneisiin. Nykyhinnoilla en näe syytä miksi en ostaisi epäkäytännöllisen kokoista mutta raudaltaan hintansa veroista normiläbää minin sijasta, meinaan se hinta-laatusuhde nousee nykyisissä mulle merkittävämmäksi asiaksi kuin se miniläbien ihana kokoetu.

  Kiva varmaan jollain tabletilla koittaa tehdä jotain vakavaa - kyllähän se facebookkiin varmaan sopii >:)

  Peace & Love, Sir Robin * http://kapsi.fi/~robsku/ - HackNBlog
  * ZTE Blade: My first android computer. Old, so? No slide-out keyboard nor stylus :(
  * Amilo laptop: Pentium Dual CPU T2390 @ 1.86GHz, 1MB Cache, RAM: 3GB, HDD: 120GB (not original), AMD/ATI Mobility Radeon HD 2400. Linux Mint Debian Edition.
  ...sen tarvi olla niin justiinsa
 • #2
  *muokkaus*
  Sori, tuli tuplana.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 4. joulukuu, 2011 @ 1:03
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.