AMD:n Radeon HD 7950 valmistajien vapaasti muokattavissa?

uutinen julkaistu:14 joulukuuta, 2011

Semiaccurate-sivuston Charlie Demerjianin mukaan AMD:n Tahiti Pro -koodinimelliset näytönohjaimet tulevat olemaan julkaisusta lähtien sopimusvalmistajien omia toteutuksia. AMD on aikaisemmin pitänyt uuden näytönohjainsukupolven korttien referenssimallit ainoana vaihtoehtona useamman kuukauden ennen kuin sopimusvalmistajat ovat saaneet julkaista kortteja omilla jäähdytysratkaisuillaan. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Vähän kallis kortti, jos arvailut paikkansa pitävät.
 • #2
  Mieluummin tuo 500 taalaa kuin euroa. Itse ajattelin sijoittaa tuohon 7950 malliin.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 15. joulukuu, 2011 @ 8:14
 • #3
  Tjaa.. ainahan taalahinnat ovat olleet suurinpirtein tuota luokkaa. Eli 100$=100? valuuttakursseista riippumatta (paitti jos euro on sattunut olemaan taalaa halvempaa, jolloin 100$=150? hintojen suhteen...)
  Kalliitahan nuo on, mutta tehoja on luvattu kanssa melkoisesti lisää. Eli teho hinta suhde on enemmän tai vähemmän kohillaan nykyisiin malleihin. Tilanne paranee vasta kun Nvidia saa omia mallejaan myyntiin ilmeisesti vasta ensi kesän jälkeen, jolloin uudestaan päästää nauttimaan kilpailueduista...
  Muutenkin näyttäisi siltä, että tällä kertaa 7850 olisi enemmän normaalin pelaajan kortti, kuin nämä 580:n tappajat, joista AMD kehtaa pyytää 580:llaa kovempaa hintaakin.

Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.