Microsoftin Bulldozer-päivitys julkaistiin etuajassa ja poistettiin jakelusta

uutinen julkaistu:19 joulukuuta, 2011

Microsoftin viime viikolla julkaisema Bulldozer-prosessoreille tarkoitettu Windows-päivitys poistettiin jakelusta vuorokausi julkaisunsa jälkeen. Eri sivustoilla julkaistujen tietojen mukaan julkaisu oli ennenaikainen ja joissain tapauksissa vaikutti suorituskykyyn jopa negatiivisesti. AMD kommenoi Bright Side of News -sivustolle, että yhtiö oli yllättynyt, kun Microsoft julkaisi päivityksen ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  On kyllä surullinen farssi koko bulldozeri.. Ei AMD:ltä nyt oikein irtoa tämä prosessoreiden valmistus.
 • #2
  Parantelisivat vaan ihan rauhassa tuota bulldozeria ja julkaisisivat kunnolliset uuden sukupolven bulldozerit sitten myöhemmin. Eiköhän niistä vielä jotain vastusta Intelille saada kunhan turhat lapsukset saadaan pois. Ja jos ei muuten niin hinnoittelulla viimeistään. :)

  "Jos se ei ole rikki, korjaan sitä kunnes se on"

 • #3
  Ihan totta tuo. Ensimmäiset Phenomit olivat melkoisia susia verrattuna sen aikaisiin Intelin prossiin ja kummasti vain Phenom kakkosesta tuli ihan kohtuullinen pelijyrä, vaikkei Inteliä koskaan saavuttanutkaan!
  Itelläkin Phenom2 koneessa, eikä harmita yhtään, kun miettii hintaa ja tehoa.
  Tällä hetkellä on kyllä Intel sen verta parempi, jotta uuden koneen ostajan silmä kyllä kääntyy siihen suuntaa. Mutta kyllä markkinoille tekisi hyvää, jos Buldoserin kakkosversio pyyhkisi vanhoilla Phenom kakkosilla lattia ja astuisi edes pienen askeleen lähemmän Intelin prossia. Tekis tosi hyvää kilpailutilanteelle!

Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.