Ivy Bridge -suorittimet maksavat yhtä paljon kuin vastaavat Sandy Bridget

uutinen julkaistu:21 joulukuuta, 2011

Intel julkaisee ensi keväänä uuden sukupolven suoritinmalliston, jonka jäsenien hinnat asettuvat näillä näkymin samalle tasolle kuin vastaavat Sandy Bridge -mallit. Tiettävästi vain Core i5-3750K tulee maksamaan muutaman dollarin enemmän kuin sen Sandy Bridge -vastine Core i5-2500K. Muut Ivy Bridge -mallit maksavat yhtä paljon kuin nykyiset vastineet. Kallein malli eli Core i7-3770K maksaa ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Ihanan kallista...
  Harmittaa tuo AMD:n tilanne. Kun ei kilpailija pysty kunnolla vastaamaan niin huomaa heti että on Intelin hinnoissa ilmaa useita kymppejä. Tuostakin halvin prossu tulee todennäköisesti suomessa maksamaan parisen sataa kun ottaa huomioon suomessa usein käytetyn 1:1 hinnoittelun (EUR:USD) ja arvonlisäveron.
 • #2
  Teme noissa on tehoa sen verta paljon ettei tuo hinta tunnu missään. Varmaan oma 2600K vaihtuu melkein samantien noihin jos emolevyyni tulee tuki kuten ainakin näillä näkymin näyttäisi tulevan.

  Noitakin saa varmasti kellotettua mukavasti ja AMD:n prossuja viedään taas 100-0
 • #3
  Siinä on tdp/teho -suhde kohdillaan. :) Vastaavan tehoisilla amd:n prossuilla on melkein 2x suurempi.

  "Jos se ei ole rikki, korjaan sitä kunnes se on"

Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.