Poliisi pidätti Intelin testiprosessoreita kaupitelleita insinöörejä

uutinen julkaistu:4 tammikuuta, 2012

Taiwanin poliisi on pidättänyt neljä insinööriä, joita syytetään Intelin Engineering Sample -prosessoreiden myynnistä Ebayn kautta. Poliisin mukaan pidätetyt työskentelivät tarkemmin määrittelemättömälle taiwanilaiselle Intelin OEM-valmistajalle. Asiasta kertovan EE Times -sivuston mukaan testiprosessoreiden myynnistä epäiltyjä oli seurattu jo pitkään ja kotietsinnän yhteydessä poliisi ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Eli varastetaan satojentuhansien arvosta tavaraa ja saadaan "jopa" viisivuotta vankeutta. Lisäksi kun ottaa huomioon että noita tavaroita ei koskaan tulla saamaan takaisin ja mitä haittaa on tullut tuosta niin minusta tuomio on aika vähäinen.

  Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
 • #2
  Mcmopo käyppä lukemassa mitä tuosta suomessa olisi saanut tai mistä rikoksista suomessa saa 5v vankeutta. Eli kyllä tuo aika kova tuomio on.
 • #3
  Vankilan idea ei ole pitää ihmistä loppu elämän siellä, vaan kertoa, että ollaan tehty väärin. Ja tuskin kauhean haluttuja insinöörejä tuollaisen tempun jälkeen.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.