Microsoft kehitti kosketukseen reagoivan 3D-näytön

uutinen julkaistu:7 tammikuuta, 2012

Nykyiset 3D-näytöt voivat tarjota hyviä elokuvakokemuksia, mutta niissä on vielä paljon kehitettävää monellakin saralla. 3D-näytöt eivät ole esimerkiksi olleet kovin interaktiivisia, mutta Microsoftin uusi teknologia korjaa tämän puutteen. Ohjelmistojätin Vermeeriksi kutsuma teknologia antaa 3D-näytön katselijalle mahdollisuuden hallita esitettyjä objekteja omilla käsillä. Näytöllä esiintyvää ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Johtuukos tuo välkkuminen kamerasta samalla lailla kuin vahoissa kuvaputkissa vai välkkyyko tuo tekniikka normaalistikkin käyttäessä?

  Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
 • #2
  Originally posted by mcmopo:
  Johtuukos tuo välkkuminen kamerasta samalla lailla kuin vahoissa kuvaputkissa vai välkkyyko tuo tekniikka normaalistikkin käyttäessä?
  Eiks tossa ollu ruudunpäivitys 15 ruutua sekunnissa jos mä ihan jotenkin muistan niin kaitafilmeissä vuonna 2 oli joku 18 ruutua/sek
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7. tammikuu, 2012 @ 23:16

  Se mikä ei tapa se vahvistaa
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.