Asuksen alkuperäinen Transformer saa myös Android-päivityksen

uutinen julkaistu:9 tammikuuta, 2012

Asukselta kerrotaan, että yhtiön alkuperäinen Eee Pad Transformer saa Androidin uusimman 4.0-version päivityksenä "mahdollisimman pian". Tieto tulossa olevasta päivityksestä ei ole erityinen yllätys, mutta virallinen vahvistus asiasta on silti mukava lisä näinä aikoina, jolloin tekniikan kehittymisen vuoksi laitteet "vanhenevat" nopeammin kuin koskaan eikä tuki uusille ohjelmistoversioille ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Mainiota.. Vaikka honeycombiin olenkin ollut varsin tyytyväinen. Niin ICS:ssä oleva mahdollisuus poistaa sovelluksia moniajosta pyyhkäisemällä sormella, on ollut erittäin tervettullut uudistus.

    Tiedä sitten muuten miten tuo ICS tabletti kokoon taittuu, jos GUI on samanlainen kuin vaikka Galaxy Nexuksessa niin vähän ihmetyttää.

    ---MoZar---
  • #2
    Mukava juttu. Ei ole kyllä ollut valittamista tämän hetkisestäkään versiosta.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.