IBM teki tieteellisen läpimurron tiedon tallentamisessa

uutinen julkaistu:15 tammikuuta, 2012

Teknologiayhtiö IBM on tehnyt tieteellisen läpimurron tiedon tallentamisessa. Yhtiö on onnistunut löytämään tavan, jossa ykkösiä tai nollia tallennetaan vain muutamiin atomeihin. Nykyään kaikkein kehittyneimmät magneettiset tallennusratkaisut säilövät tiedon atomiryhmiin, joissa on vähintään miljoona atomia. Ison sinisen Almaden Research Centre -tutkimuskeskuksen tekemän läpimurron ansiosta ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Huhhu, 6500-kertaiseksi...

    Define R4 / Asus Z87-A / i5-4670k / Crucial 2x4gb / GTX660 / RX-5300 / 2x F3 1TB / Crucial M4 / Eizo FS2333 / Mionix Naos 7000 / Sidewinder X4 / STR-DH520 + Cambridge Audio Minx Min 10 x5 + Boston Soundware XS Sub / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HD330 & HD681B / G27 / PS3 / X360S
  • #2
    IBM:n kohdalla luopuminen kuluttajatuotteista on ollut todellakin täysin oikea päätös. Vähentämällä markkinointiin ja ailahtelevan asiakaskannan tyydyttämiseen tarvittavia resursseja, on firma kyennyt keskittymään T&K:hon, ja tulokset näkyvät ja puhuvat puolestaan.

    Kuluttajat ovat kuluttajatuotteiden suurin ongelma. Siksi kuluttajatuotteita valmistavat yritykset eivät tee tällaisia keksintöjä ja siksi tällaisten keksintöjen valuminen kuluttajakäyttöön kestää todella kauan. Hyvä, että jotkut ovat huomanneet yhtälön ongelmat ja keksineet uuden tavan lähestyä markkinoita.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.