Huijarit vaihtoivat iPadeja saveen useissa myymälöissä

uutinen julkaistu:18 tammikuuta, 2012

Kanadassa on paljastunut tapaus, jossa useita kymmeniä iPadeja oli vaihdettu saveen. Savisia "iPadeja" löytyi yhteensä kymmenistä laatikoista, jotka oli ostettu isojen paikallisten jälleenmyyjien liikkeistä. Savi oli ilmeisesti joutunut pakettiin huijareiden ostettua läjän iPadeja, joiden pakkausten sisältö vaihdettiin saveen. Vaihdon jälkeen paketit on suljettu uudelleen koskemattoman ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Ehkä ennemminkin vaihtoivat kuin vaihtoviat?
  • #2
    Tämän jälkeen huijarit tietenkin ostivat sieltä lisää oikeita IPadeja ja menivät palauttamaan savimöykyn. Myyjän oli tietty palautettava rahat, koska näitähän oli jo tapahtunut, eikä osannut epäillä että paketissa olikin alun perin oikea IPad.
  • #3
    Hmm, itlselani nyt myos muutama Gutsy asennus takana ja samat ongelmat ovat vaivanneet eli Xorg ei pysy kasassa tuolla automaattisella binaariajurin asennuksella ilman puukotusta. Resoluutiot ja virkistystaajuudet ovat jotain kasittamatonta ja vaikka ne graaffisilla kilkkeilla korjaisikin kuntoon, niin seuraava kaynnistys tuo saman ongelman uudelleen esiin. Ainoa vaihtoehto tuntui olevan tosiaan xorg.conf editointi vanhaan tapaan tama ei kuitenkaan liene se alkuperainen tarkoitus jos xorg.conf saadoista piti paasta kokonaan eroon.Firefox ei sen sijaan ole kaatunut swiftfox kyllakin kaatuu tiheaan, jopa niin tiheaan etta se on talla hetkella kayttokelvoton. Pitanee odotella uutta versiota, joskos tilanne paranisi siihen mennessa. PS/2 nappaimistosta ei ole kokemuksia. Yhtaan upgradea edellisesta en ole onnistunut tekemaan ilman ongelmia nytkin koko paivitys kaatui kesken kaiken ja jatti noin puolet asetustiedostoista tekematta, kylla sen olisi varmasti kuntoon saanut saatamalla jokaisen paketin uusiksi ajan kanssa, mutta ei tuntunut mielekkaalta eli uusiksi meni. Eli edelleenkaan paivitys vanhasta versiosta ei ole mikaan triviaali toimenpide mita voisi suositella matti meikalaiselle. Pienen saatamisen jalkeen kuitenkin olen ollut tyytyvainen kayttikseen, parempaan suuntaan on menty ja versio versiolta saatamista on vahemman, jotta kaikki olisi kayttokunnossa. Tama tosin vaatii puhtaan asennuksen, mutta saatamista asennuksen jalkeen alkaa olla sen verran vahan etta pari tuntia conffailua ja tarvittavien ohjelmien asentamista ja taas mennaan. Jaan jo odottamaan seuraavaa versiota.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.