Samsung sai häpeäpalkinnon piittaamattomasta toiminnasta

uutinen julkaistu:1 helmikuuta, 2012

Samsung on saanut kyseenalaista kunniaa kun Berne Declarationin ja Greenpeacen järjestelmässä nettiäänestyksessä se niputettiin samaan kastiin Valen, Tepcon ja Barclays Capitalin kanssa. Äänestyksessä valitaan Public Eye Award -palkinnon saaja, mikä myönnetään vuoden häikäilemättömimmälle yritykselle. Voittajaksi valikoitui tällä kertaa kaivosyhtiö Vale, vaikka tammikuun alussa Samsung ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  >Greenpeacen

  Lopetin lukemisen tähän.
 • #2
  >Nettiäänestyksessä

  Lopetin lukemisen tähän.

  2500K / Asus P8Z68-V / MSI TwinFrozr GTX 580 / G.Skill RipJaws 1600 2x4GB / Samsung Spinpoint F3 1Tb / Windows 8 64 bit
 • #3
  Jokainen voi vetää omat johtopäätökset siitä ettei Applea tai Nintendoa voinut äänestää.
 • #4
  No, anakara kilpailu vaatii myös ankaria toimia. Toisaalta, tämä voi myös kertoa fokuksen siirtymisestä Applesta enemmän Sampan puolelle, tekniikka-alan kunkkuna. (Tai kunkkuna imagon yms. kannalta).
 • #5
  Quote:
  Samsungin mukaan se ottaa työntekijöidensä hyvinvoinnin erittäin vakavasti.
  Niinhän ne kaikki sanoo. Kuin myös Apple, Foxconn ja kaikki muut kumppanit. Se on sitten asia erikseen, että kuka puhuu totta.
 • #6
  Joo isot yritykset puhuu aina pehmeitä, ihan kuin ne olisi jotain enkeleitä. Vaikka todellisuudessa ne ovat häikälemättömiä paskiaisia jotka ampuisivat oman äitinsä jos sillä tienaisi lisää rahaa.
 • #7
  Tuo koko äänestys on lähinnä vitsi. Ensinnäkin tuossa pystyit äänestämään vain noita kuutta yhtiötä mitkä tuossa tuloslistassa on mainittu. Kyse ei siis todellakaan ollut mistään julkisesta mielipiteestä vaan pienen piirin mielipiteestä.

  Toisekseen nuo äänestysmäärät ovat ihan naurettavia. Tämän kisan "voittaja" sai vaivaiset 25 000 ääntä. Maailmanlaajuisesti tuo ei ole yhtään mitään. Kuka tahansa olisi pienellä fb kampanjalla saanut minkä tahansa noista kuudesta yhtiöstä "voittamaan"...
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.