Muistivalmistajan toimitusjohtaja menehtyi lento-onnettomuudessa

uutinen julkaistu:5 helmikuuta, 2012

Puolijohteita ja muistipiirejä valmistavan Micronin toimitusjohtaja Steve Appleton menehtyi ohjaamansa pienkoneen syöksyttyä maahan perjantaina päivällä Suomen aikaa. Appleton oli 51 vuotias. Appleton oli kokenut lentäjä ja selviytynyt jo kertaalleen maahansyöksystä vuonna 2004, kun hänen ohjaamansa taitolentokone syöksyi maahan aavikolla Idahossa. Appleton siirtyi Micronille jo vuona ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Kokenut lentäjä joka jo toistamiseen tiputtanut koneen..?:O


 • #2
  "Every 2.43 seconds another one of our fellow brothers and sisters dies of starvation" -Toisilla on varaa tappaa ittensä lentokoneella, toisille ei riitä edes ruokaa :( [edit] Lähde starvation.net [/edit]
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 5. helmikuu, 2012 @ 15:03
 • #3
  Tuli Steve Jobs ja Apple mieleen Steve Appletonista.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 5. helmikuu, 2012 @ 15:03

  BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi
 • #4
  Originally posted by Jupsu:
  Kokenut lentäjä joka jo toistamiseen tiputtanut koneen..?:O
  Voihan tollasen maahansyöksyn syynä olla mikä tahansa tekninen vika, jossa ei paljon osaaminen auta.
 • #5
  Kyllähän tuollanen vähän kolahtaa, kun oli samanikäinen. Toisaalta uteliaat ja innovaatiset ja innokkaat kohtaavat sen viimeisen polun pään aikaisemmin kuin ne jotka elävät sata-vuotiseksi tekemättä elämässään mitään, muuta kuin vahtimalla toisten tekemisiä.

  Internet, Vapaitten ihmisten tapa elää ilman rajoja tai Rajoituksia, ajatus Joka säilyy..
 • #6
  Originally posted by repino:
  Toisaalta uteliaat ja innovaatiset ja innokkaat kohtaavat sen viimeisen polun pään aikaisemmin kuin ne jotka elävät sata-vuotiseksi tekemättä elämässään mitään, muuta kuin vahtimalla toisten tekemisiä.
  Noilla mainitsimilla ihmisillä on sitä rahaa tuhlata kaiken näköiseen matkailuun ja tuommoisiin harrastuksiin ym. niin helpommin sitä myös onnettomuuteen joutuu.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.