Windows 8 Beta lähenee -- ruutukaappaukset kertovat muutoksista

uutinen julkaistu:7 helmikuuta, 2012

Windows 8:n ensimmäisen virallisen beta-version odotetaan saapuvan vielä tämän kuun aikana. Kaksi blogia on jo julkaissut uusia ruutukaappauksia, joiden väitetään olevan peräisin Consumer Preview -nimellä tunnetusta Windows 8 Beta -versiosta. Kuten odottaa saattaa, ruutukaappauksissa näkyy muutamia eroja verrattuna Microsoftin jo viime vuoden puolella julkaistuun kehittäjille suunnattuun ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  On kyllä järkyttvän näköinen Windows. Taitaa jäädä seiska tähän koneeseen, vaikka pakko kai tuota on testata kunhan ilmestyy
 • #2
  Kun näitä kuvia katselee, Linux Mint Cinnamon-ulkoasulla on entistä houkuttelevampi vaihtoehto.
 • #3
  Aika isot uudistukset. Tiedossa voi olla itkua ja hammasten kiristelyä niiltä ei niin perehtyneiltä käyttäjiltä.
 • #4
  Uuden oppiminen ottaa aina oman aikansa, ja vanhaan jumahtaneet ei välttämättä koskaan haluakaan vaihtaa käyttötapaansa, oli se miten tehoton tahansa. Windowsissa on paljon surkeaa käyttöliittymäsuunnittelua viime vuosituhannelta, jota ei ole poistettu sen takia että muutos on liian radikaalia peruskäyttäjille.
 • #5
  Originally posted by Pihlis12:
  Aika isot uudistukset. Tiedossa voi olla itkua ja hammasten kiristelyä niiltä ei niin perehtyneiltä käyttäjiltä.
  Näin voi kyllä käydä. Itse yritän silti jättää lopullisen arvion tekemisen siihen ajankohtaan, kun tuota on hetken aikaa päässyt tosielämässä käyttämään. Me ihmiset ollaan kuitenkin erittäin vastahakoisia muuttamaan kertaalleen opittuja tapoja vaikka olisivat kuinka hyviä ideoita, eli ei tyrmätä vielä kuvien perusteella, vaan kokeillaan ensin :)
 • #6
  Mitä tuohon sanoisi. Kuka hullu vaihtaa tuohon vaikka Windows 7:sta?

  Uskoisin tuolle olevan kysyntää joissain Windows tapleteissa, mutta pöytäkoneessa tuo on kuollut idea. Windows 8 tulee olemaan suurempi katastrofi, kuin Windows ME ja Vista.
 • #7
  Eipä tule vaihdettua seiskasta vielä pitkään pitkään aikaan :) Voi olla tosiaan että kasille käy kuten vistalle, eli odottelemaan ysiä sitten.

  Developer previewiä tulikin kokeiltua läppärillä, siitä jäi vähän huono maku, mutta ei niin huono kuin olisin odottanut.

  Define R4 / Asus Z87-A / i5-4670k / Crucial 2x4gb / GTX660 / RX-5300 / 2x F3 1TB / Crucial M4 / Eizo FS2333 / Mionix Naos 7000 / Sidewinder X4 / STR-DH520 + Cambridge Audio Minx Min 10 x5 + Boston Soundware XS Sub / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HD330 & HD681B / G27 / PS3 / X360S
 • #8
  Herää kysymys meinaako pakettikoneiden valmistajat siirtyä Win8 koneissa, joissa ei ole kosketusnäyttöä.
 • #9
  Oma fiilis on jotenkin ollut, että Win8:n ideana olisi "adaptoitua" käytössä olevaan form factoriin. Muokkautua kosketusnäytöille sopivaksi tablettina ja taas paremmin hiirellähuidottavaksi desktop-käytössä. Voin olla pahasti väärässäkin ja odotankin mielenkiinnolla betaa -- ja toisaalta myös ensimmäisiä laitejulkistuksia. Joku Transformer Primen tyylinen härveli tulee mieleen, jossa käyttöliittymä muokkautuisi lennosta sen mukaan, onko laite tablettina vai läppärinä.

  Ja tietty ymmärrän Microsoftin halun yhtenäistää käyttökokemusta WinPhon ja Win8:n kanssa.

  Mutta se, että muuttuuko liikaa yhdellä kertaa, on todella hyvä kysymys.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.