Uusi iPad esiteltäneen 7. maaliskuuta

uutinen julkaistu:14 helmikuuta, 2012

Viimeaikaisten huhujen perusteella Applen seuraava iPad esiteltäisiin 7. maaliskuuta. Huhut ovat osoittaneet vahvasti maaliskuun alkuun. AllThingsD:n mukaan laite esitellään maaliskuun ensimmäisellä viikolla. Ensimmäinen ja toinen iPad esiteltiin keskiviikkona, joten sama kaava voisi toistua myös tulevan laitteen kohdalla. Jos kaava toteutuu, niin silloin päivä voisi olla juurikin ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Täytyy myös muistaa että näissä applen jutuissa on tähtitieteellinen hypetys,
  kannaattaa varoa ettei käy niinkuin iphone 4s kanssa...

  "Ipad 2S"
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 14. helmikuu, 2012 @ 11:34
 • #2
  Originally posted by G0lden_Kebab:
  Täytyy myös muistaa että näissä applen jutuissa on tähtitieteellinen hypetys,
  kannaattaa varoa ettei käy niinkuin iphone 4s kanssa...

  "Ipad 2S"
  Ettei käy kuten lähes kaikkien tuotteiden kanssa.. Aika minimaalisia uudistuksia noissa usein on ja jos jotain odotuksia on ollut niin usein on joutunut pettymään.

  Näissä Applen tuotteissa on aika hyvin pitänyt paikkansa sellainen kaava että joka kolmas tuote on edes jollain tavalla järkevä ostos. mm. iPhone 3gs ja varmaan seuraava iPhone.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.