Applen toimitusjohtaja: tablettien myynti ohittaa pian tietokoneet

uutinen julkaistu:15 helmikuuta, 2012

Apple on luottavainen tablettien tulevaisuuden suhteen ja yhtiön toimitusjohtaja Tim Cook arvioi niiden ohittavan myyntimäärissä tietokoneet jo muutamassa vuodessa. Cook kertoi näkemyksistään Goldman Sachs -pankin teknologiakonferenssissa. Toimitusjohtajan mukaan tietokoneet eivät kuitenkaan tule häviämään kokonaan, vaan kilpailu uudenlaisen laiteluokan kanssa tekee itse asiassa hyvää ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Toki, jos ei koneella muuta tee kuin nettiä selaa ni eikait sitä tarvia.
 • #2
  Originally posted by Jiiksi:
  Toki, jos ei koneella muuta tee kuin nettiä selaa ni eikait sitä tarvia.
  Eipä niinkään. Jos surffaus, valokuvien latominen pitkin maailmaa ja pusujen lähetys makeiden hymyjen kera koko suvulle - siihen on tehty IPad. Koska muuta moiseen ei tarvita.
  Poikkeus kaikkeen sitäpaitsi on maailmalta kuulemni pikku juoru jonka mukaan IPadien ja muidenkin kilpailijoiden laskumäki on jo alkamassa. Jos poliitikotkin meitä hallitessaan menevät koko ajan enemmän halpaan - miksei sitten IPadien tms. tuottajat. Samassa nipussa.
  Kunnon työntekoon tarkoitettu pitkän linjan tietokone on sitten jo täysin asia erikseen. Näiden resurssivaatimuksiin ei Appelilla ole paljoa tarjolla, koska kalleimmat pöytämallitkin on tehty vain vuoden kahden periodia silmällä pitäen.
  Eipä siis tullut mitään, vaikka on tunnustettava että mukavuussyistä kolmen kuukauden välein vaihtuu yksi huipputärkeä tekijä: Näppis.

  IT-Business, the real Business,
  Rgds,
  WriterHouse
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.