Alan Waken PC-versio voitolliseksi kahdessa päivässä

uutinen julkaistu:21 helmikuuta, 2012

Suomalaisen Remedy Entertainmentin kehittämän Alan Wake -pelin vastikään julkaistu PC-versio on kehittäjien mukaan saanut todella positiivisen vastaanoton, ja sen kehityskustannukset katettiin kahden päivän sisään pelin julkaisusta. Remedy kommentoi foorumeillaan PC-version olleen jättimenestys, joka maksoi kehityskulunsa takaisin 48 tunnissa. Alan Wake on tällä hetkellä Steamin myydyin ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Mutta Remedy ei päättänyt alun perinkään mille alustalle peli julkaistaan, vaan Microsoft. Näin he ovat aina vastanneet haastatteluissa, kun PC-versiosta on kysytty.
 • #2
  Originally posted by ville2:
  Mutta Remedy ei päättänyt alun perinkään mille alustalle peli julkaistaan, vaan Microsoft. Näin he ovat aina vastanneet haastatteluissa, kun PC-versiosta on kysytty.
  Remedy on kuitenkin aina halunnut julkaista Alan Waken myös PC:lle. Meillä PC-pelaajilla ei olisi nyt Alan Wakea, jos Remedy ei olisi alkanut itse tekemään työtä sen eteen. Microsoftihan antoi vaan Remedylle luvan julkaista Alan Wake myös PC:lle. Eli Microsoft ei käskenyt Remedyä tekemään Alan Wakea myös PC:lle. Jos tämä asia olisi ollut täysin Microsoftin käsissä, eikä Remedyllä olisi ollut kiinnostusta Alan Waken PC-versiota kohtaan, niin monet PC-pelaajat eivät nyt voisi nauttia kyseisestä pelistä.
 • #3
  http://www.youtube.com/watch?v=8gnWEYxks-Q

  Siitä vähän muisteloa mitä aikoinaan esiteltiin ja luvattiin ennen kuin M$ ja xbox tulivat kuvioihin.
 • #4
  Voisi Ubisoft & Kumppanit ottaa mallia.

  2500K / Asus P8Z68-V / MSI TwinFrozr GTX 580 / G.Skill RipJaws 1600 2x4GB / Samsung Spinpoint F3 1Tb / Windows 8 64 bit
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.