35 dollaria maksava tietokone tuli myyntiin huiman suosion saattelemana

uutinen julkaistu:29 helmikuuta, 2012

Raspberry Pi -tietokoneen taustalla oleva projektiryhmä on saavuttanut merkkipaalun, joka on ollut sen tavoitteena jo kuuden vuoden ajan -- tietokone on tullut myyntiin. Alkua voidaan sanoa erittäin lupaavaksi, sillä tietokonetta myyvien kauppojen verkkosivut menivät nopeasti tukkoon. Houkuttelevaksi Raspberry Pin Model B -variantin tekee sen hinta, joka on ainoastaan 35 dollaria. Pakkauksesta ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Tuollanen menee varmaankin hankintaan. Ja sitten sille jokin pieni paketointi ymprärille, ja taulutelkkarin taakse VESA kiinnikkeillä :) Vaikka tossa nyt sanotaakin että menee Britteihin/Briteille niin eiköhän sieltä jostakin moisen saa hankittua...

    Fractal Design Arc Midi + 4x140mm + 1x120mm Arctic Cooling, ASRock Extreme4 970, Phenom II X6 1090T @ 3.8GHz + Phanteks PH-TC14PE, 8GB DDR III @ 1600MHz, Palit GTX 570, Seagate 500GB + 1TB HDD, Samsung DVD-RW, Corsair HX620W.
    Netti: DNA 4G @ Sierra Wireless
  • #2
    On kyllä erittäin mielenkiintoinen kapistus, kuten olen aikaisemminkin tänne kommentoinut. Älyominaisuudet (ja niin, niin paljon enemmän) taulutelkkariin vaivaisella 35 eurolla. Erinomaista. Jos en jo kahta (näytöstä rikkinäistä) miniläppäriä omistaisi, olisi tämä Rasberry Pi (B) pakollinen hankinta.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.