Mitä voit odottaa tänään julkistettavalta iPadilta?

uutinen julkaistu:7 maaliskuuta, 2012

Apple järjestää tänään illalla Suomen aikaa tilaisuuden, josta voi odottaa vain yhtä asiaa -- uutta iPad-tablettia. Uuden laitteen sisällöstä ja nimestä on huhuttu miltei edellisen laitteen julkistuksesta asti, ja nyt muutamia tunteja ennen julkistusta onkin aika kerätä tärkeimmät arvailut kokoon. Uusimpien tietojen mukaan laitteen nimi olisi iPad HD, ei iPad 3 kuten aiemmin on arveltu. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Pieniä päivityksiä joka osa-alueella JÄRJETTÖMIEN CAPS LOCK-HEHKUTUSTEN KERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  EVGA P55 FTW - i5 750 - 4GB - GTX 460 1GB - Benq 22"
  Samsung NC10, Asus Eee PC 1215N
  Samsung Galaxy Note
 • #2
  Originally posted by eddison84:
  Pieniä päivityksiä joka osa-alueella JÄRJETTÖMIEN CAPS LOCK-HEHKUTUSTEN KERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Itsehän en odota edes sitä. :)
 • #3
  Ihmettelen tuota järjetöntä resiluutiota, kun itse laitteella ei voi tehdä edes niin paljoa, kuin tavanomaisella PC:llä, jonka Apple haluaa korvata iPadillansa. Voiko iPadilla käyttää Photoshoppia, Dreamweaveria, Illustratoria tai mitään sellaista, mihin oikeasti tarvittaisiin isompaa resoluutiota?

  Edellämainitut on itselleni tärkeitä, mutta myös Spotify, Voddler ja Dropbox on tärkeitä.

  Eli, en todellakaan ymmärrä mikä siinä iPadissa korvaa tavallisen PC:n, ehkä tavallisen läppärin monessa asiassa, mutta ei sitäkään kaikilla kokonaan.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.