iPadin LTE-tuesta ei ole hyötyä suomalaisille

uutinen julkaistu:8 maaliskuuta, 2012

Eilen esitellyn iPadin tärkein uusi ominaisuus oli erittäin tarkka näyttö, mutta se on samalla Applen ensimmäinen LTE-verkkoyhteyttä tukeva tuote. LTE-tuesta ei ole kuitenkaan hyötyä suomalaisille. Syy tähän on se, että Suomessa käytössä olevat LTE-taajuudet eivät vastaa iPadin tukemia taajuuksia. Suomessa LTE-verkot toimivat 800, 1800 ja 2600 megahertsin taajuusalueilla, mutta iPad tukee ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Ei kyllä tuo haittaa, mutta iPadillä en itse tee mitään, enkä itse Apple fani ole. Taitaa jäädä tuote kaupanhyllylle.
 • #2
  Suuri hatunnosto Manu Pitkäselle joka ensimmäisenä suomalaisena journalistina tämän otti huomioon!
 • #3
  Quote:
  pystyy siirtämään 42 megabittiä sekunnissa

  20-30M lienee lähempänä totuutta.
 • #4
  Originally posted by johtaja59:
  Quote:
  pystyy siirtämään 42 megabittiä sekunnissa

  20-30M lienee lähempänä totuutta.
  Käytännössä 2-3 Mbit/s... :) Verkot vaan ovat niin tukossa, että ei päätelaitteen ja tukiaseman välisellä yhteydellä juuri ole väliä. Riippuu tietenkin paikasta.
 • #5
  Toldella ikävää. Jää kyllä kaupan hyllylle. Tässä iPad 2:ssa olen oikeastaan vaan toivonut tarkempaa näyttöä, mutta ei se nyt sentään niin iso juttu ole, että lähtisin päivittään koko laitetta. Nähtäväksi myös jää, miten noi vanhat ohjelmat skaalautuu. Musta noi iPhone softat näyttää hirveiltä sen kökkö skaalauksen jäljiltä tässä low-res ipadissa.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.