Microsoft: Windows 8:n Metro UI parantaa työtehokkuutta

uutinen julkaistu:13 maaliskuuta, 2012

Tulevan Windows 8:n puhutuin uudistus on sen Metro UI -käyttöliittymä, jonka soveltuvuus hiirelle ja näppäimistölle on asetettu monelta suunnalta kyseenalaiseksi. Microsoft uskoo kuitenkin Windows 8:n toimivan myös tehokäyttäjien keskuudessa sekä työpaikoilla. CeBIT-messuilla vieraillut Microsoftin COO Kevin Turner uskoo Windows 8:n auttavan ihmisiä työskentelemään enemmän ja nopeammin, ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  ""sillä alustavien arvioiden mukaan Metro UI ei sovellu erityisen hyvin tehokäyttöön ja sovellusten moniajoon.""

  no siinähän se totuus tuli...
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 13. maaliskuu, 2012 @ 18:03
 • #2
  Ei helvetissä tuota w8 voida julkaista noin?Testailin koeajossa virtuna tosin ,ei,ei! Ei käyttis toimi näin.Metrolle on/off nappi totaalisesti ja hyödyt työpöytäkäyttöön mallia w7.. vaadin on poro naaras.
 • #3
  Kuinkahan monella näytöllä ovat Intelillä tuota työtehokkuutta tutkineet? Kovasti viittaisi yhden näytön käyttöön ja shortcutit muistavaan testaajaan.
  Sellaiselle kokoonpanolla uusi Metro on ilmeisen vikkelä liikkeissään.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.