Windows 8 -paalupaikan herruudesta käydään kamppailua

uutinen julkaistu:16 maaliskuuta, 2012

Tämän vuoden lopulla ilmestyvä Windows 8 -käyttöjärjestelmä on saanut PC-valmistajat kilpasille. Sekä Lenovo että Dell aikovat tuoda ohjelmistoon perustuvan tabletin ensimmäisenä myyntiin. Dellin mukaan yhtiö aikoo tuoda myyntiin yrityskäyttöön tarkoitetun tabletin samana päivänä kun käyttöjärjestelmän myynti alkaa. The Vergen saamien tietojen mukaan myös kiinalaisella Lenovolla on samat ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Yritysten kilpailu on aina kuluttajan etu.
  • #2
    Windows 8 tulee käyttäjille myös sangen suurena muutosryöppynä ja luo varmasti melkoista rutinaa, mutta itse kokemani perusteella (Windows 8 Consumer Preview Evalution copy. Build 8250)ryöpytyksessäni voin vakuuttaa, että hyvää tulee ja paljon, sanoisin aivan tolkuttoman loistavaa näinkin pian edellisestä julkaisusta. Olen valmis maksamaan myös täydet dollarit tuotteesta, niin hyvä se todellakin on.

    Näin on myös ymmärrettävää laitepuolen hinku päästä heti rahanmakuun taistossa. Julkaisu voi tulla myös selvästi aikaisemmin ja olla tukemassa omalla painoarvollaan marraskuisia vaalitaistoja Presidenttiydestä.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.