Applen iPad-väite laitettiin puntariin

uutinen julkaistu:19 maaliskuuta, 2012

Laptop Mag laittoi Applen iPad-julkistustilaisuudessa esittämän suorituskykyväitteen koetukselle. Teknologiayhtiön mukaan iPadissä käytettävä A5X-piiri on graafisessa suorituskyvyssä neljä kertaa parempi kuin Nvidian Tegra 3. Laptop Mag puntaroi väitettä uudella iPadillä sekä Asuksen Transformer Primella. Käytetyt testiohjelmat, GLBenchmark 2.1, Geekbench, Peacekeeper ja Sunspider löytyvät ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Quote:
  Testien perusteella A5X jaksaa piirtää Tegra 3:een verrattuna sekunnissa kaksinkertaisen määrän ruutuja ja lähes viisinkertaisen määrän tekseleitä
  Eli siis valitsemalla graafin selitteet riittävän ympäripyöreästi ja olemalla avaamatta väitettä tippaakaan, Apple ei varsinaisesti valehdellut väitteessään.

  Harhaanjohtava mainonta on terminä pelkkä vitsi, koska todellisuudessa ihan mitä tahansa saa väittää.
 • #2
  Olihan siitä aiemmin arvailua, että testiohjelmana on ollut juklkaisematon iMark2012.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.