LG aloitti taivuteltavien EPD-näyttöjen valmistuksen

uutinen julkaistu:31 maaliskuuta, 2012

Korealainen LG Display on aloittanut taivuteltavien EPD-näyttöjen (electronic paper display) valmistuksen. Muovisubstraattia käyttäviä näyttöjä voidaan taivuttaa keskipisteestä mitattuna 40 asteen kulmaan. LG:n XGA-tasoiset (1024 x 768) näytöt ovat kooltaan kuusituumaisia ja ne on suunnattu e-lukulaitemarkkinoille. Nykyisiin näyttöihin verrattuna LG:n ratkaisu on kestävämpi, kevyempi ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  vääntyviä näyttöjä..hehe,tuota.. miksi,mitä varten??

  minulla on 24" lcd näyttö tietsikassa ja 4.3" htc kännykässä.

  miksi haluaisin väännellä niitä tms.


  aivan turha tekele!  p.s.

  Uusien käyttäjien täytyy odottaa vähintään 3 minuuttia viestiensä välillä. Syynä tähän on se, että näin estämme roskapostiviestien ilmestymisen sivuillemme.

  tommonen viesti putkahti ,kun yritin toista postausta tehdä,
  ei ihme ettei postauksia tai mielipiteitä tule tänne.

  pitää odottaa 3 minuuttia!!! come on,poistakaa se.

  ketään tommosta kestä.
 • #2
  noi näytöt sopis puhelimen taka ja etupuolelle. sopiva resoluutio kännyyn. jos hinta ois halpa ni sais kokonaan näytöstä tehdyn puhelimen suunniteltua. sellasen mä haluun. vois sit halutessaan taivuttaa 5 tuuman näytön 10 tuumaiseksi tablet laitteeksi. tai jotenkin 15 tuumaiseksi. yksi laite korvaa toisen laitteen, sitähän tää vuosikymmen on tuottanut. on pesukoneita joissa on pyykinkuivaus samassa, miksi ei kännyä jossa on 10-15 tuuman tabletti samassa? kattoo nyt millä tavalla noita kuluttajille markkinoidaan, ei pelkällä näytöllä mitään tee ilman sisältöä. jos sen vois kännyyn liittää tai matkatelkkari ilman antennia ni sitte hyvä homma.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.