Asus: Kerro mielipiteesi ja voita uuden sukupolven peliläppäri

uutinen julkaistu:2 huhtikuuta, 2012

Tietokonevalmistaja Asus on järjestänyt kilpailun, jossa innokkaimmille pelaajille annetaan mahdollisuus voittaa uunituore ROG G55VW -peliläppäri omaan käyttöön. Uudesta ROG-kannettavasta löytyy 15-tuumaisen näytön lisäksi uuden sukupolven rautaa. Prosessoriksi on valittu Intelin 22 nanometrin tekniikalla valmistettu Ivy Bridge -suoritin. Pelien grafiikkojen laskennasta vastaa Nvidian ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Kun en omista facebook-tunnuksia, pääsee fb only juttuja tarjoavat firmat mustalle listalle -> heippa Asus! Kannan rahani niitä oikeasti haluaville...
  • #2
    Olet oikeassa, ei mokoman kilpailun takia kannata ZFuckerbergille sieluaan myyvä. Enkä ainakaan tuon takia herätä pari vuotta sitten tuhoamaani tiliä (toivottavasti se on jo hävinnyt olemasta). Kieltämättä moinen syrjintä nostaa antipatiaa muuten hyvämaineista Asusta kohtaan.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.