Intelin Atom-sirut pääsevät Nissaneihin ensi vuonna

uutinen julkaistu:6 huhtikuuta, 2012

Intelin Atom-mobiiliprosessorit ovat tuttuja monille lähinnä miniläppäreissä, mutta puolijohdejätin tarkoitus on hyödyntää niitä myös älypuhelimissa ja tableteissa. Tämän lisäksi Intelin kiikarissa on autojen infotainment- eli IVI-järjestelmät. Nissan ilmoitti, että se aikoo käyttää tietyissä vuonna 2013 ilmestyvissä autoissa Intelin Atom-suoritinta. Nissan esitteli samalla IVI-järjestelmäänsä ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Kuullostaa ihan hyvilta ideoilta. Ainakin puhelimen käyttö auton avaimina olisi omalla tavallaan kätevää. Kunhan oikeista avaimista ei luovuta kokonaan :)
  • #2
    Tyhmä valinta Nissanilta. Atom häviää kaikessa AMD:n Fusionille.

    Want to get your a** kicked? Wear BritishPetroleumVest and have a trip in Mexico!
    Toms Hardware: Näistä syistä niin ikävää kuin se onkin, alle 200 dollarin hintaluokasta ei löydy yhtään suosittelemisen arvoista AMD-prosessoria..
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.