Asus korjaa Transformer Primen GPS-ongelmaa ulkoisella adapterilla

uutinen julkaistu:9 huhtikuuta, 2012

Asus aikoo parantaa Transformer Prime -tabletin GPS-kuuluvuutta tarjoamalla asiakkailleen ylimääräisen ulkoisen GPS-tikun. Transformer Prime on saanut paljon huomiota alumiinikuoristaan johtuvasta huonosta GPS-kuuluvuudesta. GPS-ongelmat ovat Asuksen kannalta erityisen ikäviä sen vuoksi, että muilta osin laite on saanut lähes pelkästään ylistäviä arvioita. Eri arvioissa on kehuttu laitteen ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Tämä kuulostaa jo Apple korjaukselta, purukumia ja rautalankaa.
 • #2
  Originally posted by johtaja59:
  Tämä kuulostaa jo Apple korjaukselta, purukumia ja rautalankaa.
  Mitä sitten pitäisi tehdä? Muuttaa suunnittelu toisenlaiseksi ja tehdä kaikille uudet tabletit vai?

  Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
 • #3
  Yep, pitäisi vaihtaa primen metallikuoret halpoihin muivisiin... Tjaa... ehkä, ehkä tai sitten ei... Mutta onhan tässä siitä huolimatta tuotekehittelypuolella jääny homma vähän vaiheeseen, kun ei ole otettu kuorten merkitystä antenni signaaliin kunnolla huomioon. Olisi varmaan jollain sekoite tai usemamman eri materiaalin komposiitti ratkaisulla päästy parempaan tulokseen.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.