Intel: Retina-näytöt kannettaviin ja pöytäkoneisiin 2013

uutinen julkaistu:12 huhtikuuta, 2012

Applen Retina-näytöt iPhoneissa ja iPadeissa ovat vihdoin ja viimein saaneet liikkeelle myös muut valmistajat, jotka joutuvat kiristyvässä kilpailussa tarjoamaan myös omia korkearesoluutioisia paneeleja laitteisiinsa. Intel uskoo trendin leviävän myös kannettaviin ja pöytäkoneisiin ensi vuonna. Acer, Asus ja Lenovo ovat jo tuomassa omia 1920x1200 resoluution paneeleja 10-tuumaisiin taulutietokoneisiin, ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Tjaa... Markkinoilla noita hyvinkin on 2013, mutta hintaa löytyy varmaan sen lähemmän 10K eurobackkia noilla laitteilla vielä siinä vaiheessa... Mutta on todella korkea aika saada resoja ylöpäin!

 • #2
  Uusi iPad ei ole Retina, koska sen ppi on vain 264. iPad 2 oli vain 132 ppi.

  Apple itse on määrittänyt Retinan yli 300 ppi näytöksi.
 • #3
  Retina taitaa tarkoittaa eri asiaa eri etäisyyksiltä katsottaessa. Eli jos laittetta katsotaan läheltä (känny ppi on isompi) jos vähän kauenpaa (vaikapa täpäärit) niin ppi on pienempi ja niin edelleen.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.