Inteliltä 10 Windows 8 -tablettia

uutinen julkaistu:13 huhtikuuta, 2012

Intel on kertonut työskentelevänsä 10 nimeltä mainitsemattoman valmistajan kanssa Windows 8 -tablettien parissa käyttäen Intelin piirejä. Intel Kiinan johtaja Sean Maloney kertoi IDF-tapahtumassa Pekingissä tablet-valmistajien tuovan tämän vuoden aikana monia Intelin piireihin perustuvia tuotteita. Intelillä on tällä hetkellä tarjolla Z2460 Medfield-piiri, joka on tarkoitettu älypuhelimiin ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Alkaa kuullostaa hyvältä, syksyä odotellessa. Pitää toivoa, että x86-tablettien hinta ei karkaa kovin paljon nykyisten ARM-läpysköiden ohi.
  • #2
    Tässä kun olisi mukana Nokia, jos vain olisi pysynyt Intelin kaverina. Nyt se alkaa näkymään rajusti mitä kaikkea Nokia menetti, kun siirtyi MS:n leirille ja hylkäsi muut. Ite odotan innolla Windows 8 tablettia, voisi korvata kannettavankin jopa, päin vastoin kuin iPad, joka on vaan tehokas lelu, jolla ei voi tehdä yhtään enempää kuin puhelimellakaan.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.