Asus julkaisi halvemman vaihtoehdon Transformer Prime -tabletille

uutinen julkaistu:23 huhtikuuta, 2012

Uudenlaisilla Transformer-tableteillaan Android-valmistajien kärkeen ponnahtanut Asus on julkaissut uuden näppäimistöllisen tulokkaan Transformer-tabletien sarjaan. Transformer Pad 300 muistuttaa ominaisuuksiltaan sarjan lippulaivaa Transformer Primea, mutta esimerkiksi materiaalivalinnoilla hinta on saatu hinattua alemmas. Toisin kuin lippulaivamalli, Transformer Pad 300 on muovipintainen ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Hyvä veto asukselta.Pitää panna harkintaan kyseinen laite.
 • #2
  Millä tavoin telakka on lähes pakollinen? Olen omistanut ensimmäisen transformerin julkaisusta, eikä ole ollut vielä mitään käyttöä telakalle.
 • #3
  Well telakan tarve on varmaan ihan käyttökohtaista. Itselle olisi tarvetta tappärille, jonhon tarvittaessa saisi näppäimistön ja samalla lisävirtaa. Jos käytä täppäriä lähinnä lukemiseen, nii eihän sillä näppiksellä paljoa tee, varsinkin kun kokonaispaino kasvaa! Mutta jos sillä haluaa kirjoittaakkin eikä viitti raahata läppäriä, niin telakka antaa ihan kohtuullisen vaihtoehdon.
  Itse voisin kuvitella, että jos näyttö on vain kohtuullisen hyvä tuolla voisi sen pari tuntia ala 20-40 sivullista tekstiä naputella mukavammin, kuin virtuaalinäppiksellä.
 • #4
  Kirjoittajan mielestä tabletti on tarpeeton, jos siinä ei ole näppäimistöä ja akk ukestää vain 10h :)
  No mutta kyllähän tämä halvempi malli saa monet kauppaan, jotka ovat tähän asti vain harkinneet.
 • #5
  Jos euro per dollari muunnoksella taas mennään niin tuohan maksaa melkein yhtä paljon kuin Prime. Prime maksaa 599€ kun tuo maksaa 548$ ja se muunnetaan euroiksi niin saas nähdä paljon tuo sitten loppujen lopuksi maksaa.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 24. huhtikuu, 2012 @ 11:54
 • #6
  Originally posted by Ibanez90:
  Jos euro per dollari muunnoksella taas mennään niin tuohan maksaa melkein yhtä paljon kuin Prime. Prime maksaa 599€ kun tuo maksaa 548$ ja se muunnetaan euroiksi niin saas nähdä paljon tuo sitten loppujen lopuksi maksaa.
  Hei Ibanez90,
  Transformer Pad 300 hinnat tulevat asettumaan Euroissa seuraavasti siten, että viimeisenä aina 3G-mallin hinta.

  Pad 399€ / 499€
  Telakka 149€
  Pad + telakka 549€ / 649€

  ASUS Suomi
 • #7
  Kannattaa ostaa telakka ja padi erikseen, säästät euron ;)
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.