Nvidia pyrkii helpottamaan PC-pelaamista

uutinen julkaistu:30 huhtikuuta, 2012

Tietokoneella pelaamisen suosiolle ongelmallisinta lienee PC-pelien toimivuus hyvin vaihtelevalla laitekannalla, ja moneen otteeseen ollaan jo julistettu perinteisen PC-pelaamisen kuolemaa. Näytönohjainvalmistaja Nvidia ei kuitenkaan tähän usko, vaan pyrkii sen sijaan helpottamaan nykyistä tilannetta. Nvidian mukaan jopa 80% PC-pelaajista ei koske juuri ollenkaan pelaamiensa pelien grafiikka-as...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Piti laittaa käpälää taas otsaan kun luin sanan pilvipalvelu...
 • #2
  No tässä yhteydessä se on ihan fiksua käyttää pilvee, kun tieto pitää jakaa monille käyttäjille, mutta jos jonkun yksityisen ihmisen tiedot "jaetaan" pilven kautta, niin onhan se jo huolestuttavaa...
  Eikun pössyttelemään ;-)
 • #3
  Taas kerätään ihmisten yksityisiä tietoja tietokantaan, sillä tekosyyllä että parannetaan asioita. Yritys ei tee koskaan mitään josta ei ole yrityksen liiketaloudelle etua eli paranna heidän mahdollisuutta tehdä suurempia voittoja.
 • #4
  Voisin kuvitella, että tuo ehdottelee sopivin väliajoin näytönohjaimen päivittämistä uudempaan ;-) Eli mainostoimistohan siitä tulee, ehkä jopa nettikauppa, mutta kädettömille koneen käyttäjille ehkä hyödyllinenkin palvelu.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.