Bethesda julkisti Elder Scrolls Onlinen - katso ensimmäinen julkistusteaseri

uutinen julkaistu:4 toukokuuta, 2012

Bethesdan Elder Scrolls -pelisarja on kasvattanut pelaajakuntaansa peli peliltä, mutta tähän mennessä jokainen Elder Scrolls on ollut yksinpeli. Bethesdan luoma avoin ja rikas pelimaailma on monien mielestä ollut hyvin houkutteleva yksinpelin lisäksi myös pohjaksi moninpelille. Horisontissa siintää kuitenkin korjaus asialle: Elder Scrolls Online MMO. Elder Scrolls Online -nimellä toistaiseksi ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  uijui! bethesda tehny aina ihan laatupelejä mutta aina ongelmana on ollut se että ne on yksinpelejä. Yksinpeleissä ei ole mitään pointtia. Nyt kuulostaa järkevältä.
 • #2
  No niiin.. Oblivionia pelatessa koko ajan kidutti tieto että ei ole moninpeliä. (Skyrimiä pelaisin jos ehtisin näinä päivinä, pah.)
 • #3
  Tässähän on WoW:ista tutut kontrollit ja valmiit hahmoluokat, eli Elder Scrollsia löytyy vain nimeksi. Jos tekisivät aiemmista TES:stä tuttuun pelimekaniikkaan, niin varmasti olisi suuri menestys. Nyt taitaa jäädä WoW:n ja Guild Wars 2:n jalkoihin.
 • #4
  Graffamoottori taitaa olla sama kuin SWOTorissa, joten Scyrim on kaksi kertaa nätimpi, jopa ilman modaamista. Eli kyllähän tuossa noita kantoja matkassa piisaa.
  Kovaan seuraan tässä yritetään ja saas nähä kuin käy.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.