Samsungin uusi pikkutietokone lipsahti julkisuuteen

uutinen julkaistu:23 toukokuuta, 2012

Samsung on tuomassa markkinoille pienen nettisurffailuun tarkoitetun tietokoneen, joka perustuu Googlen ChromeOS-käyttöjärjestelmään. Samsung esitteli laitetta ensi kertaa jo vuonna 2011 ja seuraavan kerran CES-messuilla tammikuussa. Aiempien tietojen mukaan Samsung suunnitteli laitteen hinnoittelua 400 dollarin tietämille, mutta verkkokauppa TigerDirect lipsautti Samsungin ChromeBox-nimellä ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Kuka hullu tuollaista ostaa tuohon hintaan? Tuohon hintaahan saa halvan läppärinkin ostettua.

  Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
 • #2
  No, voihan tuohon tunkea jonkun oikeankin käyttöjärjestelmän.
 • #3
  16 GB SSD. LOL. Varsinkin nyt, kun SSD-levyjen hinnat on tippunu 0,7 eur/GB tasolle ja varmaan jatkaa halpenemistaan.
 • #4
  Vuokatissa tai tahkolla taisi olla siellä mökeissä jo joskus 2005 sellasia pikkukoneita (15cm x 20cm) joissa oli puppy-linux vai oliko se xubuntu ei muista enää mutta varmasti halvempia kuin tuo :)
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.