Nvidia haluaa tuoda tabletit kaikkien ulottuville 200 dollarin hintaan

uutinen julkaistu:23 toukokuuta, 2012

Nvidia aikoo tuoda tabletit kaiken kansan saataville kehittämällä vain 199 dollarin hintaisen Tegra 3 -tabletin. Nvidia valotti yhtiön suunnitelmia viime viikolla pidetyssä vuosittaisessa sijoittajatapaamisessa. Nvidian tavoitteena on tuoda Tegra 3:n suorituskyky Amazonin halvan Kindle Fire -tabletin hintaluokkaan. Vaikka Nvidia sinänsä valmistaa laitteisiin vain järjestelmäpiirin, on ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Hyvä ideä. Tuohon hintaluokkaan tabletit pitäisikin mielestäni saada, ihan tablettien yleistymistä ajatellen.
 • #2
  Miksi tablettien tulisi yleistyä? Eikö noita turhia leluja ole jo entuudestakin? Hanki vaikka elämä...
 • #3
  Originally posted by Jeppe67:
  Miksi tablettien tulisi yleistyä? Eikö noita turhia leluja ole jo entuudestakin? Hanki vaikka elämä...
  Kiitos viestistä, arvoisa Jeppe67! Harkitsen ehdottamaasi toimenpidettä, jahka selvitykset kyseisen proseduurin mahdollisista hyödyistä ja haitoista valmistuvat. Palaan varmasti tähän asiaan myöhemmin, heti tulosten saavuttua!

  Ajatuksia herättävän viestisi ensimmäiseen tiedusteluun, "miksi tablettien tulisi yleistyä", en voi antaa yksinkertaista vastausta. Ehkäpä tablettien kysynnästä johtuva tablettimarkkinoiden paisuminen hyödyttäisi tabletteja kauppaavia tahoja ja niille ohjelmistoja valmistavia. Mutta kuka todella tietää!
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.