AMD aloittaa seuraavan sukupolven FX-prosessorien tuotannon kesällä

uutinen julkaistu:25 toukokuuta, 2012

AMD julkaisi vastikään mobiilipuolen Trinity APU-suorittimet, mutta työpöytämalleja joudutaan vielä odottamaan elokuulle. Heikosti menestyneen Bulldozerin seuraajaa odotellaan myös aikaisintaan vuoden lopulle, tuotannon käynnistyessä viimeisimpien tietojen mukaan kesällä. AMD tulee korvaamaan nykyiset FX-sarjan Bulldorer-arkkitehtuuriin perustuvat prosessorit uusilla Vishera-koodinimen ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Kaveri APU :D Taitaa olla kaikkien kaveri, Good APU Kaveri. Tai Good Guy Kaveri

    Western Digital 1TB, 2xGTX680, Intel Core i5-2500K, Corsair AX 1200W, CM Storm Scout, 8gb DDR3
  • #2
    Steamroller ei siis tulisi ollenkaan markkinoille ilman GPU osaa? Vai tuleeko se vasta 2014? Tuohon graafi ei näytä vastaavan. Jos HSA vain lyö itsensä läpi, niin selvästi silloin on viksuinta julkaista vain GPU osalla varustettuja piirejä.
    Toivottavasti HSA löisi itsensä läpi, se sallisi jonkin tasoisen lilpailun Intelin kanssa, kun riittävän vahva GPU osa auttaisi perustehtävissäkin Intelin prossia heikompaa CPU osaa. Tasoittaisi puntteja jossain määrin. Muttan onhan Intelin valmistusteknologia valovuosia edellä, joten saa nähdä mihin se sitten riittää. Kilpailun kannalta se olisi lähes välttämätöntä.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.