PowerColorilta massiivinen Radeon HD 7970 X2 -näytönohjain

uutinen julkaistu:28 toukokuuta, 2012

Nvidia julkaisi vastikään oman kahden piirin monsterinäytönohjaimensa messevään 1000$ hintaan, mutta punaisessa leirissä ollaan oltu hiljaa New Zealand -koodinimellä kulkevasta tuplapiirimallista. Nyt verkkoon on kuitenkin eksynyt kuvia PowerColorin näytönohjaimesta, jonka nimeksi tulee PowerColor Radeon HD 7970 X2 Devil13. PowerColorin kortti on varustettu massiivisella kolmen korttipaikan ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  =7990?

  "Jos se ei ole rikki, korjaan sitä kunnes se on"

 • #2
  Kolme korttipaikkaa vieviä kortteja on ainakin Asuksella ollut jo pitkänaikaa, itseäni ei niin hirveästi moiset tiiliskivet kiinnosta, mutta tästä pitää kyllä sanoa että onpa PowerColor kuitenkin saanut aikaiseksi ihan näyttävän näköisen kortin. Ja mitä tulee coolerin väreihin, niin miellyttävät ainakin omaa silmää. Enemmän itseäni kuitenkin kiinnostavat yhden ja maksimissaan kahden korttipaikan paksuiset näyttikset, sekä suurta kiinnostusta itsessäni on herättänyt nVidian GeForce GTX 670, ptkälti lyhyen piirilevynsä puolesta, sekä tietty tehojensa puolesta.
  Vielä kun jokin firma tekisi kortille samanpituisen coolerin, vaikkapa yhdellä 120mm:n flektillä, tai pcb:n kanssa saman pituisella vesiblockilla.. EK Waterblocks, tai Aquatuning???

  Fractal Design Arc Midi + 4x140mm + 1x120mm Arctic Cooling, ASRock Extreme4 970, Phenom II X6 1090T @ 3.8GHz + Phanteks PH-TC14PE, 8GB DDR III @ 1600MHz, Palit GTX 570, Seagate 500GB + 1TB HDD, Samsung DVD-RW, Corsair HX620W.
  Netti: DNA 4G @ Sierra Wireless
 • #3
  tuo lisävirtaliittimien määrä menee kyllä jo naurettavaksi, luulisi että jos osataan rakentaa tuollaisia näytönohjaimia niin osattaisiin myös ratkaista tuo virransyöttöongelma hieman järkevämmin.
  Eikö tuonkokoiseen murikkaan jo mahtuisi integroimaan vaikka oman pienen lithium-akun jonka lataamiseen riittäisi yksi lisävirtaliitin, ja näytönohjaimen tarvitsemat kulutuspiikit otettaisiin sitten tältä akulta
 • #4
  Seuraava on sitten näyttis suoraan voimavirtaan.
 • #5
  Kohta on 5 korttipaikan kokoinen näyttis, jolle tulee oma virtapiuha.
 • #6
  Toi on kyllä aika hurjaa jo kun vaatii 3x 8pinniset lisävirrat
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.